HELLOPIZZA

Ostatniaopinia


3,5 gwiazdek z 5180 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z HelloPizza. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

15 lip 2024 o 23:35 Zamówiłam dodatkowo paprykę na pizzy co kosztowało 6 zł i tak jej nie dostałam, ale pizza smaczna i polecam :)
14 lip 2024 o 0:19 Nie polecam. Niestety zamówiłam 3 rodzaje makaronów i wszystkie ochydne bez smaku pomijając fakt, że do carbonary nie daje się makaronu nitki , który nadaję się do rosołu. Porażka. Szczerze nie polecam. Mało kiedy daje takie opinie.
8 lip 2024 o 21:46 Pizzę robicie bardzo dobra ale makarony proponuję wykreślić z menu. Calutki poszedł do śmieci .. Zero smaku breja… zważona śmietana i makaron bez soli … smakowało jak słoiczek dla bobasa. Tak się traci stałych klientów …
1 lip 2024 o 15:45 Jak otworzyłem opakowanie z pizzą Ripley to już wiedziałem, że będzie słabo, pełno żółtego sera, który praktycznie zabija smak szynki, pepperoni i pieczarek. Kiedyś ( 2 lata temu ) jak zamawiałem to pizza była o wiele lepsza, ser był lepszej jakości.
26 cze 2024 o 22:12 Specjalnie dołożyłam do pizzy paprykę i osobno za nią zapłaciłam. Na pizzy jej nie dodano.
14 cze 2024 o 0:52 Nie dostałem takiego kebaba jak chciałem. Miał być z samym kurczakiem i na cienkim, przyszedł z mięsem wołowym i na grubym cieście. Masakra. Czas trwania dowozu koło 2 h w głowie się nie mieści
10 cze 2024 o 7:47 Pizza słabo wypieczona, blada, w jednym miejscu na brzegu ciasto wręcz surowe. Czas dostawy porażka, specjalnie dzwoniliśmy do punktu z pytaniem czy podany czas dostawy jest faktyczny, bo nie chcemy tyle czekać i anulujemy po prostu zamówienie…
30 maj 2024 o 20:46 Gdyby nie ten ser. Pizza na grubym cieście. Ale ten ser? Najtańszy paskudny ser popsuł całą pizzę. Radziłbym też zmienić szynkę. Już nie wspomnę k tym że zamawiałem pizzę z samymi pieczarkami a dostałem z szynką i pieczarkami.
30 maj 2024 o 10:04 Ciasto twarde boki i gumowe. Dostawa ponad 2 godziny
25 maj 2024 o 11:26 Niestety pizza dojechała niedopieczony. Brzegi białe. Niektóre kawałki w środku surowe. Może jakiś nowy pracownik zrobił, ale no to było widać. Jestem w szoku ponieważ zawsze jak zamawiałam to było dobrze. :(
20 maj 2024 o 4:03 bardzo dobry devolay tylko jak za ta cene to za mały troche i frytek troche za duzo lepiej jakby bylo mniej frytek i wiekszy devolay
11 maj 2024 o 7:04 Pizza smaczna, przyjechała jeszcze cieplutka.